Kestävyys

Kestävyys

Kiertotalous on tätä päivää

Kalustekopla vastaanottaa ja myy kaikkien valmistajien kalusteita. Kalusteet tarkastetaan ennen myyntiin laittoa ja tarvittaessa ne huolletaan ja kunnostetaan.

Kiertotalous on vahvasti tätä päivää ja tulevaisuutta. Kaikkea turhaa kuluttamista pitää vähentää, että pallomme kestää kunnossa tulevillekin sukupolville. Kierrättäminen on yksi hyvä tapa vähentää rajallisten luonnonvarojen käyttöä. Kerran valmistettu ja eteenpäin laitettu on suoraa säästöä valmistuksen luonnolle aiheuttamasta kuormituksesta.

Myymme pääsääntöisesti käytettyjä eli kierrätyskalusteita, mutta valikoimissamme on myös joitain erikoiseriä täysin uusia toimistokalusteita. Kaikki käytetyt toimistokalusteet ovat testattuja, huollettuja ja valmiina käyttöön.
Sähköpöytien runkoihin voit myös vaihtaa valikoimastamme haluamasi kannen.

Vastuullinen valmistaja mahdollistaa myös tuotteensa kunnostamisen.

Käyttöikänsä lopussa olevat kalusteet puretaan, lajitellaan, hyödynnetään ja kierrätetään ympäristön kannalta parhaalla tavalla. Joskus meille tulee kalusteita, jotka ovat niin loppuun käytettyjä, että niitä ei voi enää edes kunnostaa myyntikelpoisiksi. Silloin huolehdimme kalusteen toimittamisesta materiaalin kiertoon asiaankuuluvalla tavalla. Ensin kuitenkin otamme talteen kaikki käyttökelpoiset osat. Ne voidaan huollossa asentaa toisiin vastaaviin kalusteisiin käytössä kolhiintuneiden tilalle.

Parempi kuin uusi?

Monella tapaa kyllä. Jos on mahdollisuus valita käytetty julkitilakaluste, niin sen hankinta kannattaa. Todennäköisesti saat kalusteet edullisemmin kuin uudet ja ne ovat heti saatavilla. Säästät aikaa ja rahaa.

Käytetty kaluste on myös vastuullinen valinta. Säästöä syntyy myös valmistukseen käytettävissä materiaaleissa ja energiassa. Mitä pidempään luonnosta otettu materiaali kiertää käytössä, sen kestävämpi valinta.

Lahjoitamme myyntituotoistamme 10 % paikallisille lasten ja nuorten urheiluseuroille.

Lue lisää

Tarjoa meille käytettyjä toimistokalusteitasi

Otamme vastaan kaikkien valmistajien hyväkuntoisia käytettyjä kalusteita. Tarkistamme ja huollamme ne ja etsimme niille uuden osoitteen. Kierrättämällä ja uudelleen käyttämällä pidetään huolta ympäristöstä ja kalusteiden hintakin on uusia maltillisempi.

Valikoimamme vaihtuu nopeasti ja kalusteet liikkuvat, joten päivitämme verkkosivuillemme vain laajemmat kaluste-erät. Näiden kaluste-erien lisäksi meiltä löytyy muita pienempiä tuotesarjoja, yksittäisiä tuotteita sekä erilaisia toimiston lisävarusteita.

Ota yhteyttä

Edulliset kierrätyskalusteet toimistoihin

Katso tästä tuotevalikoimaamme